Інформація для споживачів
Рибні консерви "Аквамарин" не містять консервантів, підсилювачів смаку, ГМО та інших неприродних компонентів.
Зберігання забезпечує термічна обробка та упаковка – герметична жерстяна банка.
До складу рибних консервів входять тільки натуральні інгредієнти – морська риба, соняшникова олія, натуральний томатний соус, сіль і ароматні спеції.
Не всі сучасні продукти харчування можуть похвалитися натуральністю складу, що робить рибні консерви унікальним продуктом: рибні консерви – натуральний продукт тривалого зберігання.
За відсутності на полицях магазинів свіжої морської риби, рибні консерви стають важливим компонентом раціону – джерелом кальцію, незамінних мінералів, вітамінів, мікроелементів і Омега-3 жирних кислот.
Термічна обробка морської риби не знижує вміст корисних поліненасичених жирних кислот. Згідно з дослідженнями, найбільша кількість корисних поліненасичених жирних кислот Омега 3 міститься саме в рибних консервах – завдяки тому, що риба в процесі приготування рибних консервів втрачає вологу.
Пам’ятайте, дика морська риба повинна бути присутня у раціоні кожної людини. Крім того, якщо свіжу рибу необхідно чистити, маринувати і готувати, то рибні консерви – вже готова страва з морської риби!


Консерви з морської риби високо цінуються як джерело легкозасвоюваних кальцію і мінералів: фосфору, заліза, магнію, а також поліненасичених жирних кислот Омега 3.
Фаст-фуд набуває нові грані і може бути здоровим!
Консерви з риби та морепродуктів «Аквамарин» – це готовий, смачний, корисний і поживний продукт.
«Аквамарин» стане вашим вірним помічником, коли виникне необхідність швидко приготувати обід або вечерю або коли потрібна швидка закуска «на ходу».
Рибні консерви з морської риби містять в собі повний набір речовин, необхідних для компенсації енергетичних витрат протягом дня.
Консерви з дикої морської риби «Аквамарин» – це швидка, корисна і смачна їжа, яка завжди під рукою.
Це «корисний фаст-фуд», основними перевагами якого є:
  • користь;
  • великий термін зберігання;
  • доступність;
  • зручність використання в будь-якій ситуації.
З рибних консервів можна легко і швидко приготувати безліч страв – салати, супи пироги.
Примітно, що у кожної господині знайдеться свій улюблений рецепт страви з рибних консервів. Незмінним залишаються корисні та поживні властивості страв.
Страви з рибних консервів популярні в усьому світі:
  1. В Іспанії та Португалії – улюблена сімейна страва – паелья з консервованим мідіями і кальмарами.
  2. У Малайзії люблять делікатесний суп з консервованих сардин в томаті з чилі-перцем.
  3. У Китаї популярно національне блюдо Кімчі (маринована пекінська капуста) у поєднанні з консервованою скумбрією в олії.
  4. У Європі та США консервований тунець – інгредієнт № 1 для приготування салатів.
Перший ряд:
  • дата виготовлення продукції;
  • кінцевий термін споживання.
Другий ряд:
  • індекс рибної промисловості – літера “Р”;
  • асортиментний знак (від одного до трьох знаків);
  • номер підприємства-виробника (від одного до трьох знаків);
  • товарний знак виробника.